Atelier de joaca pentru Parinti si Copii

Eveniment organizat cu ocazia zilei de 1 Iunie

Haideți să sărbătorim împreună 1 Iunie - Ziua Copilului cum altfel decât prin multă joacă, voie bună și energie la un atelier în care părinții sunt partenerii de joc ai copiilor!

Timp de 2,5 ore ne vom mișca, vom dansa, vom desena, vom exprima emoții și vom experimenta împreună jocuri și ipostaze noi. Atelierul se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3,5 si 8 ani.

Copiii și părinții vor avea ocazia să petreacă un timp de calitate împreună, să fie spontani, jucăuși și să sărbătorească această zi specială. Adulții vor putea să-și aducă aminte și să intre în contact cu Copilul lor Interior, cu partea lor jucăușă, cu nevoia de mișcare, de libertate, de exprimare liberă, spontană.

Vă așteptăm să veniți îmbrăcați lejer. Cafeaua pentru părinți și o gustare pentru copii sunt incluse în prețul atelierului.

Facilitator: Adina Tița, psiholog clinician, psihoterapeut, cu experiență de 11 ani în lucrul cu părinți și copii și facilitator de grupuri pentru părinți și copii începând din 2006, mamă a două fetițe de 4 și 2 ani.

Costul atelierului este de 70 lei/perechea copil-părinte. Familiile cu 4 membri au o reducere de 25%

Locația: sediul PsyClass, str. Cuza-Vodă nr. 64

Durata: 2,5 ore, între orele 10-12:30.

Înscrieri și informații: 0751.133.134 PsyClass sau 0721.802.748 Adina Tița

Aveti o intrebare? Ne puteti contacta la