Despre Noi

Centrul de Psihiatrie și Psihoterapie Psy Class a apărut din dorința unui grup de specialiști în domeniul sănătății de a oferi pacienților o abordare individualizată a problemelor în funcție de comorbiditățile somatice, vârsta și structura de personalitate a fiecăruia.

Ni s-a pus întrebarea de ce sloganul este “Schimbă-ți singur viața!”
De ce acest “singur”? Pentru că noi credem că un om poate să schimbe o singură ființă: pe el însuși, și indiferent de cât ajutor ar primi pentru a schimba anumite aspecte care îl nemulțumesc în viața sa, primul pas, cel mai important, adică să ia decizia că este nevoie de schimbare, îl ia întotdeauna singur. Noi, specialiștii Centrului Psy Class, putem să ajutăm un om care dorește să schimbe ceva în viața sa prin cunoștiințele noastre medicale și psihoterapeutice, putem să îl susținem și să încurajăm explorarea de noi perspective.

Activitatea din cadrul Centrului Psy Class se desfășoară pe trei direcții: specialități medicale, psihoterapie și cursuri.

Specialitățile medicale reprezentate în Centrul Psy Class sunt:

  • Psihiatrie adulți – pentru problemele fizice și psihice ale persoanelor peste 18 ani
  • Psihiatrie pediatrică - sunt abordate problemele apărute sub vârsta de 18 ani, atât problemele copilului dar și ale familiei, punându-se accent deosebit pe o mai bună integrare a copilului în sistemul familial
  • Endocrinologie și Diabet, Nutriție și Boli Metabolice

În ceea ce privește psihoterapia, există mai multe orientări de terapie: analiza tranzacțională, terapie cognitivă comportamentală, terapie adleriană, psihanaliză, programare neurolingvistică. Psihoterapeuții din Psy Class pot oferi ședințe de terapie individuală, de grup și de cuplu.

Secțiunea de cursuri cuprinde cursuri de parenting, educare de educatori, cursuri pentru studenții la psihologie.

Centrul Psy Class este guvernat de normale etice ale profesiilor de medic si psiholog, iar specialiștii noștri respectă individualitatea fiecărui pacient, nu critică, respectă și tratează cu seriozitate toate problemele pacientului.

Aveti o intrebare? Ne puteti contacta la