Despre Noi

Centrul de Psihiatrie si Psihoterapie PsyClass a aparut din dorinta unui grup de specialisti in domeniul sanatatii de a oferi pacientilor o abordare individualizata a problemelor in functie de comorbiditatile somatice , varsta si structura de personalitate a fiecaruia.

Ni s-a pus intrebarea de ce sloganul este “Schimba-ti singur viata!” .De ce acest “singur”? Pentru ca noi credem ca un om poate sa schimbe o singura fiinta: pe el insusi, si indiferent de cat ajutor ar primi pentru a schimba anumite aspecte care il nemultumesc in viata sa, primul pas, cel mai important, adica sa ia decizia ca este nevoie de schimbare il ia intotdeauna singur. Noi, specialistii Centrului PsyClass, putem sa ajutam un om care doreste sa schimbe ceva in viata sa prin cunostiintele noastre medicale si psihoterapeutice, putem sa il sustinem si sa incurajam explorarea de noi perspective.

Activitatea din cadrul Centrului PsyClass se desfasoara pe trei directii: specialitati medicale, psihoterapie si cursuri.

Specialitatile medicale reprezentate in Centrul PsyClass sunt : Psihiatrie adulti, Psihiatrie copii si adolescenti, Endocrinologie si Diabet, nutritie si boli metabolice.

In ceea ce priveste psihoterapia, exista mai multe orientari de terapie: analiza tranzactionala, terapie cognitive comportamentala, terapie adleriana, psihanaliza, programare neurolingvistica. Psihoterapeutii din PsyClass pot oferi sedinte de terapie individuala, de grup si de cuplu.

Sectiunea de cursuri cuprinde cursuri de parenting, educare de educatori, cursuri pentru studentii la psihologie.

In cadrul PsyClass exista doua departamente: cel “de adulti” care se ocupa de problemele fizice si psihice ale persoanelor peste 18 ani si cel “de copii” unde sunt abordate problemele aparute sub varsta de 18 ani, atat problemele copilului dar si ale familiei, punandu-se un accent deosebit pe o mai buna integrare a copilului in sistemul familial.

Specialistii Centrului PsyClass respecta individualitatea fiecarui pacient, nu critica, respecta si trateaza cu seriozitate toate problemele pacientului. In PsyClass guverneaza normele etice ale profesiilor de medic si psiholog care sunt cu strictete respectate de toti specialistii.

Aveti o intrebare? Ne puteti contacta la