Enciclopedia PsyClass

Este firesc ca atunci cand avem o problema, de orice natura ar fi ea, sa vrem sa ne informam, sa aflam cat mai multe despre formele ei de manifestare, ce cauze ar putea avea, daca li se intampla si altora, care e rezolvarea. Toate aceste informatii au rolul sa ne linisteasca, sa ne dea nadejdea ca nu suntem singuri si ca exista solutii. Iar cand aceste informatii sunt de incredere si, prin aceasta, devin fapte de cunoastere, am facut deja primul pas catre starea de bine prin atitudinea pozitiva pe care o capatam.

Fiind constienti de aceasta nevoie de informare si de virtutile ei terapeutice, am conceput si demarat proiectul Enciclopedia PsyClass, ca sursa de informatii corecte, elaborate de specialisti si formulate intr-un limbaj comun tuturor. Articolele, ordonate alfabetic, se vor adauga pe parcursul timpului si vor acoperi, pentru inceput, domeniile psihiatriei si psihoterapiei. Din Enciclopedia PsyClass veti afla ca exista un nume pentru majoritatea simptomelor, ca diagnosticul psihiatric nu este un stigmat, ca tratamentul medicamentos este uneori esential, ca psihoterapia se foloseste doar de cuvinte insa modifica sinapsele din creier.

Ne dorim ca Enciclopedia PsyClass sa devina o adevarata “pre-terapie” pentru oricine o acceseaza, o sursa de cunostinte sigure si accesibile, ce pot fi utilizate ca atare sau drept criterii de selectie a informatiilor relevante din imensul noian informational care ne inconjoara.

Articole adaugate recent:

Aveti o intrebare? Ne puteti contacta la