ReDescoperind bucuria de a fi într-o lume grabita, grabita...

Grup de psihoterapie

Vă invităm să participați începând cu data de 23 martie 2019 la grupul de psihoterapie organizat în cadrul centrului PsyClass, cu tema: ReDescoperind bucuria de a fi într-o lume grabită, grăbită...

Într-o lume tot mai grăbită pierdem de cele mai multe ori bucuria trăirii clipei, găsirea fericirii în lucrurile mărunte, simple care aduc lumină și seninătate. Parcurgerea unor perioade și evenimente de viața stresante, fac dificilă găsirea/regăsirea resurselor interioare necesare care să ne ajute și să ne susțină pentru a merge mai departe și a ne bucura de viață.

În cadrul grupului urmează să explorăm împreună diferite perspective privind multiplele sensuri ale lui “A FI” în dorința de a-i redescoperi profunzimile și odată cu acestea a regăsirii:

  • bucuriei de a trăi, a fi împreună, a împărtăși
  • drumului către noi înșine
  • echilibrului și puterii interioare
  • copilului din noi

În cadrul întâlnirilor ne vom concentra pe descoperirea/redescoperirea resurselor interioare și pe cultivarea abilităților de comunicare. Vom deveni mai conștienți de noi și de noi în relație cu ceilalți, ne vom înțelege mai bine atitudinile și reacțiile și vom învăța cum să fim mai prezenți în viața noastră. Voi fi alături de voi pentru a vă însoți în drumul de dezvoltare și descoperire interioară.

Participanți: grupul va fi compus din maxim 10 persoane care au depășit vârsta de 60 de ani

Data începerii: 23 martie 2019

Locație: Sediul PsyClass, Str. Cuza Vodă 64, București

Program: Întâlnirile vor avea loc săptămânal, în fiecare zi de sâmbătă, în intervalul orar 10:00 - 13:00. Vor fi în total 8 întâlniri, o dată pe săptămână, cu posibilitatea continuării în funcție de nevoile grupului

Investiție: 50 lei/ședință

Facilitator: Paula Angheliță, psiholog clinician, psihoterapeut cu formare în analiză tranzacțională

Detalii și înscrieri: secretariat PsyClass, telefon 0751 133 134 sau e-mail: office@psyclass.ro

Vă așteptăm cu drag,
Psih. Paula Angheliță

Aveti o intrebare? Ne puteti contacta la